ROLETE

Nudimo Vam rolete vrhunski kvalitetne izrade, konstruirane prema najvišim standardima koji Vam garantiraju ne samo dugotrajnost, već i funkcionalnost u toplinskoj i zvučnoj izolaciji vašeg doma.

Nemojte zaboraviti da su, uz ispunjene konstrukcijske standarde, rolete i pravi estetski doživljaj Vašeg životnog prostora, ovisno o modelu i boji koju Vam odgovara.

Rolete štite namještaj, presvlake i sagove od sunčeve svjetlosti. Prikladne su i za kose krovne prozore, a mogu se ugraditi i u prozore koji se zatvaraju oko središnje osi (tzv. zaokretne prozore).

Ako niste jedan od onih koji je rolete ugradio zajedno sa prozorima kao sastavni dio, ne morate se odreći čara stvaranja kućne atmosfere po svom ukusu (jer roletama možete prigušiti jarku sunčevu svjetlost u svom dnevnom boravku ili ga potpuno zamračiti za trenutke poslijepodnevnog odmora). One se mogu ugraditi i naknadno, na gotovo sve vrste prozora.

Rolete ne zahtjevaju nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine.

PVC rolete izrađuju se od tvrdog PVC-a kojeg karakterizira otpornost na utjecaje atmosfere, dobra zvučna i termička izolacija. Lako se ugrađuju i održavaju. Nude odličan omjer cijene i dobivenog.

Aluminijske rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevim zrakama, punjene su poliuretanskom pjenom koja ih čini odličnim toplinskim i zvučnim izolatorom. Nude se u nekoliko boja kojima birate vizalni vanjski izgled objekta.

Kutije za rolete nude se kao vanjske i unutarnje, aluminijske ili PVC. Vanjske se postavljaju na prozore na koje želite naknadno staviti rolete, dok se unutrašnje stavljaju zajedno s prozorom.

 

kontakt


ZASTUPSTVA

PARTNERI
 
   
BESPLATNA IZMJERA

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU
IZMJERU

Prijava >>>
PRATITE NAS
 

© Toscana cms | Web dizajn  www.ringeis.hr