ULAZNA VRATA

 ...Elegancija i sigurnost za vaš dom....


Ulazna vrata moraju raditi apsolutno pouzdano i štititi od vremenskih nepogoda, te pružati maksimalnu sigurnost.

Visoka stabilnost, optimalna toplinska izolacija, izvrsna zvučna izolacija i zaštita od provale... Sve su to odlike visokokvalitetnih INOUTIC PVC vrata.

Ulazna vrata trebaju biti oku privlačan dio fasade. Ako želite svom objektu dati osobnu notu, rado ćemo Vam pomoći.Naša PVC ulazna vrata pružit će prepoznatljivost Vašem domu i osigurati vam vrhunsku zaštitu i najviši stupanj sigurnosti.

Neke od karakteristika naših vrata:
  • Mogućnost oblikovanja prema Vašim željama i potrebama
  • Pouzdanost i postojanost kroz dugi niz godina
  • Iznimna stabilnost
  • Visoki stupanj zaštite od provale
  • Odlična toplinska i zvučna izolacija
  • Veliki izbor ukrasnih panela


Inoutic / Deceuninck jamči najveći stupanj nepropusnosti vjetra i kiše, optimalnu zaštitu od buke, protuprovalnu zaštitu i dugi vijek trajanja. Inoutic proizvodi zadovoljavaju najnovije standarde kod uštede energije. Odlikuje ih iznimna toplinska izolacija, izolacija od vlage i korozije. S velkim izborom boja, otvorene su gotovo neograničene mogućnosti pri dizajniranju pročelja i fasada i na taj način staviti poseban naglasa na vaš objekt.

BALKONSKA VRATA


Balkoni i lođe mnogima su često najdraža prostorija u kući ili stanu, ali istovremeno i najmrskija. Zbog otvorenosti s najmanje jedne strane balkoni i lođe brzo se prljaju - zadržavajući prašinu u kutevima balkonskih vrata, a uz malu pomoć vjetra ista se brzo unosi i u unutrašnjost Vašeg životnog prostora.

S obzirom da su naši INOUTIC PVC profili napravljeni od tvrdih, glatkih materijala s fino zaobljenim rubovima, povremenim jednostavnim čišćenjem vanjske strane PVC balkonskih vrata bez velike muke i kompliciranog održavanja uistinu možete uživati čitajući knjigu ili ispijajući kavicu u ugodnom društvu.

Ukoliko želite, balkonska je vrata moguće opremiti posebnim okovom koji Vam omogućuje zaključavanje i otvaranje vratiju s obje strane.


KLIZNE STIJENE

Prostorije u kojima nema izvora dnevnog svijeta, rijetko postaju atraktivan životni prostor.

Iz tog razloga nije neobično da u današnje vrijeme sve veći broj ljudi želi bilo stambeni, bilo poslovni objekt sa puno prirodnog svjetla, jer postalo je jasno da ono utječe na naše raspoloženje. Dakle, otvorenost prostora danas je na cijeni. Stoga su klizne,harmo i staklene stijene iz više razloga odlično rješenje za zatvaranje većih otvora poput izlaza na balkone i terase, ali i kod zimskih vrtova te poslovnih prostora. 

Osim što su idealne želite li maksimalno iskoristiti prostor, njihova je prednost i što bilo kojem prostoru omogućavaju kvalitetnije osvjetljenje i prozračnost.
 

kontakt


ZASTUPSTVA

PARTNERI
 
   
BESPLATNA IZMJERA

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU
IZMJERU

Prijava >>>
PRATITE NAS
 

© Toscana cms | Web dizajn  www.ringeis.hr